-Què tenen en comú i en què es diferencien les lleis i les teories científiques? Tenen en comú qu són enunciats universals i es diferencien perquè les lleis són el que formen les teories. -Busca algun exemple de teoria i indica algunes lleis que la formen. Teoria de l'evolució: llei de la selecció natural Teoria d la relativitat: llei del moviment.
Ciutadà: persona que viu en una determinada ciutat que ha de seguir unes normes i té uns drets. Política: és la forma que s’utilitza per a decidir quines normes s’han de seguir en un Estat determinat (sistema de govern) Democràcia: model polític en que els ciutadans tenen dret a opinar i votar. El poder el té el poble. Tirania: defecte, d’alguna persona que imposa a altres la seva voluntat sense importar-li la opinió de l’altres, correspon al poder d’una persona corrupta. Drets humans: condició que tenen totes les persones i s’ha de respectar, com per exemple el dreta ala vida, a la sanitat pública, a l’educació, etc. Estat de dret: estat que es basa en l’imperi de la llei. En aquest estat va abans la llei que el ciutadà. Individualisme: teoria en que l’individu es previ a la societat i defensen les seves pròpies lleis. Socialisme: forma col·lectiva d’actuar i de pensar on compta l’opinió del poble. Es pensa més en la societat que en l’individu. Justícia: valor que respecta a les persones i li dona a cadadascú el que li correspon.Poder: capacitat per manar i dominar o infuir sobre els demès.
Algún dia despertarem, peró fins aquell dia haurem de seguir mirant sense saber a on, caminant sigui quina sigui la ruta establerta, haurem d´intentar acostumar-nos a la vida, aquesta vida que vulguis o no sempre será teva.